lördag 5 december 2009

Ska vi applådera sunt förnuft?

Ja-men-vad-f-n-är-detta????
Nu ska vi tycka att det är jättebra och imponerande att svårt sjuka och döende inte ska behöva söka jobb. Det är utveckling det...jajamänsan. Det är så imponerande att man håller presskonferens om det på regeringsnivå.

För det första kan man ju undra om inte det sitter mekaniska robotar på FK som utan urskiljning följer regler och bestämmelser till punkt och pricka. Skulle DU min läsare sätta Din underskrift på ett sådant beslut? Eller skulle du ha modet att bara vägra? Var går gränsen för vanlig anständighet? Skulle du också stängt dörrarna till gaskamrarna med ursäkten "jag lyder bara order"?

En sådan här insikt från regeringen kräver total avbön, utan några kommentarer. Avbön, ursäkt och kompensation till de drabbade med alla kostnader för överklaganden betalda är det minsta man kan begära. en presskonferens är väl en lindrig väg att komma undan.

Tänk om någon för tio år sedan hade sagt att detta är utveckling. Men
socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson, livet är föränderligt. Det behöver faktiskt inte vara så långt borta för dig heller. Allt är föränderligt och allt kan ändras från grön kvist till djupaste misär....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar